Voedingscoach Lunteren

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen doe je niet alleen. Dit doe je het beste samen met onze gediplomeerde voedingsdeskundigen. Verantwoord afvallen doe je met gezonde producten en een goed voedings- en beweegplan.

Voedingsadvies Lunteren

Eenvoudig is het geven van een goed (sport)voedingsadvies niet. De voeding moet gevarieerd en in balans zijn. In balans betekent dat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn.

Hoeveel voeding je nodig hebt verschilt van mens tot mens en je leeftijd, wat je doet en jouw lichaamssamenstelling is van belang. Kinderen in de groei, sporters en mensen die zware arbeid verrichten zullen in de regel meer moeten eten en drinken dan bijvoorbeeld mensen die dagelijks achter hun bureau zitten. De voedingsstoffen (vetten, eiwitten, koolhydraten) zijn voor iedereen hetzelfde. De verhouding kan echter wel verschillen.

Wil je persoonlijk voedingsadvies in Lunteren en verantwoord afvallen, met behulp van onze voedingscoach in Lunteren, dan gaan we eerst jouw lichaamssamenstelling meten. Ook wordt jouw leefstijl besproken. Hoeveel eet je nu, wat eet je en wat doe je hele dag. Wat je eet en wat je verbruikt moet in balans zijn. Wat je de hele dag doet en als je daarbij nog sport, bepaald hoeveel je kunt eten. Dit kan per dag verschillen. Op basis van al deze gegevens maakt onze voedingscoach in Lunteren een passend voedingsadvies.

Wil je verantwoord afvallen, spiermassa opbouwen, op gewicht blijven of juist aankomen, onze voedingscoach kan je daarbij helpen. Voor een gezond gewicht en gezond lichaam zijn voeding en beweging van belang. Wij hebben geweldige programma’s ontwikkeld. Resultaat is gegarandeerd.

Als je iets wil bereiken, denk dan dat je het kan, dan kun je het ook!

Zet de eerste stap en maak nu een afspraak met onze voedingscoach in Lunteren

Vet maakt dik; spieren houden slank