Verzorging Lunteren

Ontdek de kwaliteit van Dr. Hauschka Cosmetica in Lunteren

Verzorg je lichaam goed door training, goede (biologische)voeding, voldoende slaap, ontspanning en natuurlijke verzorgingsproducten. Wij zijn vanaf 1999 fan van dit prachtige merk. Dr. Hauschka is er sinds 1967 van overtuigd dat duurzaamheid onmisbaar is voor de kwaliteit van 100% natuurzuivere cosmetica en dus een alledaags gegeven. In meer dan 40 landen worden ruim 150 producten dagelijks beleefd als het mooiste cadeau voor de huid en voor de wereld om ons heen.

Dr. Hauschka helpt de wereld mooier maken. They care, beyond personal care

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept:

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dienen deze krachten te ondersteunen. Dat is het unieke van dr.Hauschka Cosmetica.

De huid kan door het milieu, de zon of andere factoren beschadigen. Dr.Hauschka Cosmetica zorgt ervoor dat de huid zich beter kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermt Dr.Hauschka Cosmetica de huid tegen invloeden van buitenaf.

Sommige cosmetica merken vermelden: op natuurlijke basis. Dit zegt echter niets. Alle producten van dr.Hauschka Cosmetica dragen het internationale keurmerk “Gecontroleerde Natuurcosmetica” van BDIH. Als je dit keurmerk ziet dan weet je dat het echt is.

De producten zijn bij ons aan de balie te koop. Als member van WellActief ontvang je bij aankoop 10% korting. Wil je advies, vraag dan naar Linda (schoonheidsspecialiste en dr. Hauschka therapeute).

“Echte schoonheid komt van binnenuit. De huid weerspiegelt deze schoonheid.”