Sportschool Lunteren

Het woord WellActief, de naam van de beste sportschool in Lunteren, betekent letterlijk goed bewegen. Iedereen kan bewegen maar niet iedereen kan of doet dat goed. Daar zijn wij dan voor. WellActief staat ook voor een combinatie van ontspanning (well) en beweging (actief). Naast beweging is ook ontspanning en een goede nachtrust belangrijk. Deze moeten in balans zijn.

Ook staat de sportschool in Lunteren nog bekend onder de naam Cardio Fitnesscentrum Lunteren en bestaat de sportschool vanaf 1997. Toen de enige sportschool in Lunteren met fitness apparaten. De ingang was aan de Postweg en via de trap ging je omhoog naar de 1e verdieping van Cardio Fitnesscentrum Lunteren. Daar bevinden zich nu de kleedkamers en de groepsleszaal.

In 2007 hebben wij, Paul en Linda Groeneveld, Cardio Fitnesscentrum Lunteren overgenomen. Gedreven door ons passie voor (sportieve)activiteiten, grote interesse in en liefhebbers van (biologische)voeding, lichaamsverzorging en een gezonde leefstijl. Ons motto is: Gezondheid is niet alles, maar zonder gezondheid is alles niets.

Sportschool Lunteren 25 jaar

In Juli 2022 bestaat Fitnesscentrum Lunteren 25 jaar! WellActief is niet zomaar een sportschool. Wij doen dit omdat wij geloven dat veel gezondheidsklachten komen door een ongezonde leefstijl. Bewegen en goede voeding werken als een medicijn. Wij zijn daarom ook gecertificeerd Preventiecentrum en zijn lid van NLActief. Wij geloven in beter voorkomen dan genezen. Fitnesscentrum Lunteren is daarmee de enige gecertificeerde sportschool in de omgeving van Lunteren. Professionele begeleiding is ons sleutelwoord.

Wij en onze medewerkers, motiveren mensen om meer te bewegen en gezond te eten en doen ons best om jou daarbij te helpen. Jouw gezondheid en kwaliteit van leven varen daar wel bij. Wij streven naar een ongedwongen sfeer en nodigen je dan ook van harte uit voor het volgen van een proefles (geheel vrijblijvend). Meld je aan.

 

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.