Yoga

Yoga wordt al meer dan honderd jaar in Nederland beoefend. Pas de laatste jaren wordt Yoga in de Westerse wereld meer deel van het dagelijkse leven. In onze sportschool in Lunteren, tussen Ede en Barneveld, geven wij PowerYoga gecombineerd met Pilates. Dit is een dynamische yogavorm van krachtige Yoga houdingen (asana’s) die elkaar afwisselen in vloeiende bewegingen, waarmee je werkt aan je lichaam, ademhaling en geest. Bij Yoga Lunteren is fitheid veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga Lunteren ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Yoga wordt daarom ook vrij vertaald als het streven naar de beste versie van jezelf.

Bij WellActief in Lunteren vind je de juiste verhouding tussen ontspanning (Well) en inspanning (Actief).

Is Power Yoga iets voor mij?

Poweryoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Poweryoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Poweryoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een Power Yoga les eruit?

De stem van de Yoga coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning (Well) en inspanning (Actief) wisselen elkaar af. De Yoga houdingen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Bij WellActief in Lunteren wisselen we Yoga houdingen af met Pilates oefeningen. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene houding, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Voordelen Power Yoga en Pilates

  • Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
  • Meer balans in je leven
  • Je krijgt nieuwe energie en vermindert stress
  • Vermindering van rug-, nek-, schouder- en gewrichtsklachten

Resultaten Power Yoga en Pilates:

  • Yoga verbeterd je coördinatie, flexibiliteit, kracht en conditie
  • Spierversterking van boven- en onderlichaam
  • Verbetert je lichaamshouding
  • Versterkt je doorzettings- en concentratievermogen
  • Je verbrandt ongeveer 350 calorieën

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien heb je ook interesse in