Small Group Training

Small group training in de sportschool nabij Ede, op de Veluwe in Lunteren,  is een exclusieve small group training of duo training van maximaal 6 personen en minimaal 2 personen. Met twee personen is het een duo training. Samen met een gediplomeerde fitnesstrainer beleef je 4 verschillende, op een bepaald doel geschreven small group trainingen van 30 minuten. Ideaal als je weinig tijd hebt en afwisseling zoekt. Small group training Lunteren is de oplossing.

Small Group Training Lunteren

Doordat je samen sport raak je sneller in vorm en houd je het langer en makkelijker vol. Je wordt steeds beter. Je leert op een prettige manier nieuwe mensen kennen of je traint gezellig met je vrienden op een leuke manier.

De 4 verschillende small group trainingen kun je afwisselen of je kiest voor een specifieke doelstelling.

Fit & in Vorm is een small group training of duo training waarbij de focus ligt op het opbouwen van krachtuithoudingsvermogen en conditie. Onze trainer verzorgt deze les met kennis en ervaring, waarbij het accent ligt op het behalen van jouw doel.

Bij Gezond Gewicht staat vetverbranding centraal. Uithoudingsvermogen en spierkracht worden afwisselend getraind in deze intensieve small group training. Het cardio gedeelte heeft de intensiteit van Fit & in Vorm en de krachttraining heeft raakvlakken met Sterk & Gespierd. Wil jij afvallen of op gewicht blijven, dan is deze small group training wat voor jou!

Sterk & Gespierd is een les waarbij de focus ligt op het opbouwen van spierkracht en spiermassa. In deze small group training worden meerdere krachtoefeningen gecontroleerd en efficiënt uitgevoerd onder begeleiding van één van onze trainers, gericht op jouw belastbaarheid.

Bij Vitaal & Gezond ligt de nadruk vooral op het versterken van het lichaam. Er worden mobiliserende oefeningen uitgevoerd speciaal om langer fit en sterk te blijven. Samen met jouw persoonlijke fitnesstrainer voer je mobiliserende oefeningen uit in 30 minuten en bepaal je zelf hoe zwaar of intensief je traint.

Probeer small group training Lunteren gratis uit en ervaar hoe leuk het is.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.