Power

Power (vergelijkbaar met bodypump) is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten en een step. De zwaarte van de gewichten bouw je op. Power (vergelijkbaar met bodypump) is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht

Is Power iets voor mij?

Power (vergelijkbaar met bodypump) is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Power (vergelijkbaar met bodypump) binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Power les eruit?

De trainer, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten en een step. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Voordelen

Eén van de voordelen van Power (vergelijkbaar met bodypump) is dat je jouw spieren verstevigt en door een hoog calorieverbruik verbrandt je onnodig lichaamsvet, daardoor krijg je een lager vetpercentage. Door de vele herhalingen en het relatief lichte gewicht waarmee wordt gewerkt, is er geen grote toename van spiermassa te verwachten, maar wel meer kracht en uithoudingsvermogen, een strakker en sterker lichaam en verbetering van conditie in het algemeen.

Wij vernieuwen de inhoud van de training elke drie maanden, zodat de training nooit gaat vervelen.

We share the power & we share the fun!

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien heb je ook interesse in