Personal Trainer

Professionele begeleiding is ons sleutelwoord.

Wij, WellActief, de sportschool in het centrum van Lunteren, zijn beweegdeskundigen en hebben gediplomeerde personal trainers. Zij beschikken over meer kennis en zijn in staat om mensen te motiveren. Zij passen hun kennis toe en samen met jouw personal trainer beleef je, 1 op 1 personal training, gericht op jouw doelstellingen.

Bij WellActief, de sportschool in Lunteren, ontvang je met Personal Training Lunteren:

  1. Goede begeleiding en persoonlijke aandacht (1 op 1)
  2. Informatie hoe je de fitnessoefeningen moet uitvoeren en waar je op moet letten
  3. Extra motivatie om door te gaan en vol te houden
  4. Trainingsprogramma op maat

Het is voor iedereen

Wil je afvallen, sterker worden, je conditie verbeteren of revalideren en heb je extra motivatie nodig, dan is trainen met een personal trainer een goede keuze. Personal training Lunteren is geschikt voor iedereen: beginner, gemiddeld of gevorderd, revalidatie en semi topsport. Trainen met een personal trainer van WellActief, sportschool Lunteren, is leuk en afwisselend.

Je kan bij WellActief met de personal trainer binnen trainen, maar ook kan je met de personal trainer buiten sporten, in de omgeving van Lunteren. De persoonlijke aanpak en het regelmatige contact met de personal trainer zorgen voor een stok achter de deur. Daarnaast zorgt het trainingsprogramma ervoor dat je het makkelijk volhoudt en heb je minder kans op een blessure.

Beoefen je (semi)topsport en wil je een bepaald doel bereiken, dan helpt onze personal trainer Lunteren je graag om jouw sportprestaties te verbeteren.

Wil jij 1 op 1 personal training in Lunteren en kun je extra motivatie gebruiken? Meld je aan.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.