Medisch Fitness

Wanneer je last hebt van een medische beperking kan het lastig zijn om te gaan fitnessen.

Bij WellActief, Preventiecentrum in Lunteren, gelegen tussen Ede en Barneveld, zijn ze gespecialiseerd in medisch fitness en hebben ze veel ervaring. Medisch Fitness is fysio fitness bij aandoeningen voornamelijk aan het bewegingsapparaat (blessures, gewrichtsklachten, spierklachten en revalidatie).

Door medisch fitness training en de deskundige begeleiding van medisch fitness Lunteren, wordt de klacht aangepakt en voorkom je herhaling. Geblesseerde sporters hebben veel baat bij krachttraining. Dit geeft op langer termijn een goed resultaat.

Paul Groeneveld, eigenaar van WellActief, Preventiecentrum in Lunteren, is gediplomeerd medisch fitness trainer die doorgeleerd heeft en geschoold is in basis medische kennis en van het beweegapparaat in het bijzonder.

Hij is bekend met de Nederlandse (para)medische richtlijnen en met de meest voorkomende medische klachten die verbetert kunnen worden met medisch fitness of fysio fitness en leefstijlinterventies.

Vaak heeft hij overleg met de behandelend arts of (fysio)therapeut en wordt hij ingezet voor revalidatie en als voortraject voor fysio of als opvolging van fysiotherapie Lunteren, Ede of Barneveld.

Bij medisch fitness of fysio fitness zijn er een aantal mogelijkheden. Dat is geheel afhankelijk van de situatie. Zo zijn er gerichte oefeningen voor knie, rug, nek, schouder, RSI, bekkeninstabiliteit en revalidatie.

Bij WellActief, Preventiecentrum in Lunteren kun je terecht voor medisch fitness en ontvang je:

  • Begeleiding van een medisch fitness trainer
  • Persoonlijk trainingsprogramma met gerichte oefeningen
  • Instructies om doelgericht zelfstandig te trainen
  • Tussentijdse evaluaties

Na een operatie gaat vaak spiermassa verloren en daarbij ook de algehele conditie. Het is belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met de oefeningen om beter te herstellen. Meld je nu aan.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.