Bootcamp

Met onze bootcamp in Lunteren wordt buiten sporten echt leuker!

Bootcamp is in groepsverband en is een zeer gevarieerde en intensieve full body buiten sport training. Bootcamp Lunteren is geschikt voor mannen en vrouwen van alle niveaus. Je kunt instappen wanneer je wilt. Bootcamp is buiten sporten onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Paul Groeneveld, oud militair en bootcamp trainer, is hiermee gestart en nog steeds vertrekt, elke donderdagavond om 18.30 uur, een groep vanuit WellActief, de sportschool in het centrum van Lunteren, in looppas naar het Lunterse bos. In de winter gaat de les gewoon door en gebruiken we een andere buiten sport locatie. Bij onweer en gladheid gaan we niet naar buiten.

Hoe ziet een bootcamp training eruit?

  • Looptraining
  • Krachttraining
  • Cardio Fitness
  • Snelheid, co√∂rdinatie en behendigheid.

Bootcamp Lunteren is een intensieve buiten sport training en je moet niet bang zijn om vies te worden. Je hoeft geen dijk van een conditie te hebben maar wel doorzettingsvermogen. Verder is het geschikt voor iedereen die graag buiten sport en een prima humeur is ook wel wenselijk.

Sport je graag buiten, meld je vandaag nog aan en doe mee.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien heb je ook interesse in