Boks je Fit

BOKS JE FIT BIJ SPORTSCHOOL LUNTEREN

De perfecte mix van Fighting en Aerobics! Fitboxing dus. Boks je Fit is een groepsactiviteit die wereldwijd is uitgegroeid tot een populaire workout. Het is een fitness workout, een combinatie van aerobics en vechtsporten zoals boksen en kickboksen.

Ben je op zoek naar een leuke en efficiënte manier om snel in vorm te komen en houd je van boksen? Dan zijn onze fitboxing lessen in onze sportschool in Lunteren wellicht iets voor jou! Ook als je in vorm wilt blijven, is dit de perfecte les voor jou. Je verlaat onze trainingszaal altijd met een voldaan gevoel.

De training is een High Intensity Interval Training (HIIT). De oefeningen zijn ter verbetering van snelheid, kracht, uithoudingsvermogen (conditie) en reactie vermogen. Maar dan zonder te sparren zoals bij boksen en kickboksen. Er is geen fysiek contact. We maken gebruik van stootzakken. Je leert dus wél alle technieken die bij boksen of kickboksen komen kijken, zoals afweren, stoten en ontwijken. Ideaal dus voor diegene die wél wil leren boksen en verdedigen, maar dan zonder te hoeven incasseren. Boks je Fit wordt tegenwoordig ook fitboxing genoemd. Het is een leuke en afwisselende workout die garant staat voor snelle vooruitgang en veel plezier.

Voor wie zijn onze ‘Boks je Fit’ lessen bedoeld:

Onze fitboxing lessen worden gevolgd door sporters van elk niveau. Of je nou in vorm wilt komen of juist je conditie en kracht op peil wilt houden of om fysieke gesteldheid en coördinatie te verbeteren, deze les past bij bijna iedereen. Vanaf 16 jaar ben je welkom in de lessen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is water, een handdoek, bokshandschoenen (eventueel te leen) en een goede portie motivatie.

OESH………….Be ready for IT!!

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.