Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers door bedrijfsfitness bij WellActief, sportschool Lunteren, als enige Preventiecentrum in de omgeving van Ede, Barneveld en Lunteren

Bedrijfsfitness Lunteren voor medewerkers.

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Het stimuleren in een gezonde leefstijl door bedrijfsfitness bij WellActief, sportschool Lunteren, is een win-win situatie voor werkgever, werknemer en overheid:

  • Minder ziekteverzuim
  • Verhoogde arbeidsproductie
  • Minder stress

Voordelen bedrijfsfitness werkgever:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Gezondere werknemers
  • Teambuilding
  • Belastingvoordeel

Goede lichamelijke gezondheid zorgt voor minder ziekte

Wij, WellActief, sportschool Lunteren, zijn specialisten op het gebied van preventie. Door onze aanpak wordt het immuunsysteem verbeterd waardoor de kans op griep en verkoudheid verkleint. Als preventiecentrum kunnen wij de kans op obesitas, diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten verminderen.

Verbeterde geestelijke gezondheid

Bedrijfsfitness is het ook goed voor de geestelijke gezondheid. Regelmatig fitnessen kan namelijk angst en depressie beperken. Met fitness worden dagelijkse zorgen en problemen even vergeten. Er komen good feel stoffen vrij waardoor stress verminderd en dat zorgt voor een betere band met collega’s.

Productiever

Fitness geeft energie en verhoogt de bloedstroom naar de hersenen. Door deze focus wordt het werk beter uitgevoerd en verhoogd de productie.

Hoe pak je als werkgever bedrijfsfitness aan:

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat de behoeftes zijn van de werknemers. Even belangrijk is dat de balans tussen privé en werk verbeterd wordt voor medewerkers van jouw organisatie. Wij verzorgen ook in company bedrijfsfitness. Na werktijd kunnen jouw medewerkers zich dan volledig richten op hun gezin en dit draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid.

Advies op maat?

Hiervoor kun je bij WellActief, bedrijfsfitness Lunteren, terecht!

Wij helpen en adviseren graag. Vraag vrijblijvend advies aan.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.