sporten

Introtekst sportaanbod
Een fitte en gezonde medewerker is productiever én verzuimt minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Het stimuleren in een gezonde leefstijl door bedrijfsfitness bij WellActief, is een win-win situatie voor werkgever en werknemer
De perfecte mix van Fighting en Aerobics. Bkick is een groepsactiviteit die wereldwijd is uitgegroeid tot een populaire workout, waarbij je trap- en stootbewegingen uitvoert, ideaal om je lekker uit te leven.
Bootcamp is lekker trainen in de buitenluch en in groepsverband. Het is een zeer gevarieerde en intensieve full body workout. Bootcamp Lunteren is geschikt voor mannen en vrouwen van alle niveaus.
Cardio betekent hart in het Latijns en cardiotraining heeft als doel het hart- en vaatsysteem te verbeteren Met krachttraining train je vooral spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod, namelijk het uithoudingsvermogen.
Krachttraining is trainen met weerstand, waardoor je je maximale kracht kunt vergroten. Om dit te bewerkstelligen maakt je gebruik van gewichten die je moet optillen. Je wordt sterker doordat de spier die weerstand moet overwinnen.
Wanneer je last hebt van een medische beperking kan het lastig zijn om te gaan fitnessen. Bij WellActief, Preventiecentrum in Lunteren zijn ze gespecialiseerd in medisch fitness en hebben ze veel ervaring. Medisch Fitness is fysio fitness bij aandoeningen voornamelijk aan het bewegingsapparaat (blessures, gewrichtsklachten, spierklachten en revalidatie).
WellActief, de sportschool van Lunteren, zijn beweegdeskundigen en hebben gediplomeerde personal trainers. Zij beschikken over meer kennis en zijn in staat om mensen te motiveren. Zij passen hun kennis toe, gericht op jouw doelstellingen.
Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten, aangepast op jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.
Ouder worden gaat gepaard met een onvermijdelijk teruggang in fitheid. Dit wordt veroorzaakt door verschillende factoren zoals genetische factoren, maar ook de verandering van de eisen aan het dagelijkse leven. Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter
Small Group Training in de sportschool nabij Ede, op de Veluwe in Lunteren, is een exclusieve small group training of duo training van maximaal 6 personen en minimaal 2 personen. Doordat je samen sport raak je sneller in vorm en houd je het langer en makkelijker vol.
Spinning of Cycle is het cycling programma gebaseerd op fietsen. Spinning is geschikt voor iedereen die wil afvallen en wil werken aan zijn of haar conditie. Spinning is ook ideaal voor versteviging van de billen, buik en benen.
Bij Well Actief geven we Power Yoga. Dit is een dynamische yogavorm van krachtige Yoga houdingen die elkaar afwisselen in vloeiende bewegingen, waarmee je werkt aan je lichaam, ademhaling en geest

Overige tekst onder de opsomming van het sportaanbod

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.