Groepslessen

Sport je graag in een groep op motiverende muziek en wordt je graag uitgedaagd om zover te gaan als je kunt, dan zal de instructeur je blijven motiveren om iedere week er weer tegenaan te gaan.
Wij dagen je uit om mee te doen aan een van de fantastische programma’s. Iedereen kan werken aan een eigen doelstelling. Volg een les en ervaar hoe leuk het is.

We share the fun!

De perfecte mix van Fighting en Aerobics. Bkick is een groepsactiviteit die wereldwijd is uitgegroeid tot een populaire workout, waarbij je trap- en stootbewegingen uitvoert, ideaal om je lekker uit te leven.
Bootcamp is lekker trainen in de buitenluch en in groepsverband. Het is een zeer gevarieerde en intensieve full body workout. Bootcamp Lunteren is geschikt voor mannen en vrouwen van alle niveaus.
Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten, aangepast op jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.
Spinning of Cycle is het cycling programma gebaseerd op fietsen. Spinning is geschikt voor iedereen die wil afvallen en wil werken aan zijn of haar conditie. Spinning is ook ideaal voor versteviging van de billen, buik en benen.
Bij Well Actief geven we Power Yoga. Dit is een dynamische yogavorm van krachtige Yoga houdingen die elkaar afwisselen in vloeiende bewegingen, waarmee je werkt aan je lichaam, ademhaling en geest

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.