Fitness

Bij Fitness Lunteren kun je fitnessen. Fitness is een sport die toegankelijk is voor iedereen. Van jong tot oud, ook met een beperking, wat niet bij elke sport kan. Fitnessen is goed voor lichaam en geest! Door fitness worden lichamelijk je spieren steviger en je botten sterker, waardoor je minder kans hebt op blessures. Door fitness ben je geestelijk met je eigen lichaam bezig, je maakt je hoofd leeg en denkt even nergens aan, behalve aan jezelf.

Een fitte en gezonde medewerker is productiever én verzuimt minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Het stimuleren in een gezonde leefstijl door bedrijfsfitness bij WellActief, is een win-win situatie voor werkgever en werknemer
Cardio betekent hart in het Latijns en cardiotraining heeft als doel het hart- en vaatsysteem te verbeteren Met krachttraining train je vooral spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod, namelijk het uithoudingsvermogen.
Krachttraining is trainen met weerstand, waardoor je je maximale kracht kunt vergroten. Om dit te bewerkstelligen maakt je gebruik van gewichten die je moet optillen. Je wordt sterker doordat de spier die weerstand moet overwinnen.
Wanneer je last hebt van een medische beperking kan het lastig zijn om te gaan fitnessen. Bij WellActief, Preventiecentrum in Lunteren zijn ze gespecialiseerd in medisch fitness en hebben ze veel ervaring. Medisch Fitness is fysio fitness bij aandoeningen voornamelijk aan het bewegingsapparaat (blessures, gewrichtsklachten, spierklachten en revalidatie).
WellActief, de sportschool van Lunteren, zijn beweegdeskundigen en hebben gediplomeerde personal trainers. Zij beschikken over meer kennis en zijn in staat om mensen te motiveren. Zij passen hun kennis toe, gericht op jouw doelstellingen.
Ouder worden gaat gepaard met een onvermijdelijk teruggang in fitheid. Dit wordt veroorzaakt door verschillende factoren zoals genetische factoren, maar ook de verandering van de eisen aan het dagelijkse leven. Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter
Small Group Training in de sportschool nabij Ede, op de Veluwe in Lunteren, is een exclusieve small group training of duo training van maximaal 6 personen en minimaal 2 personen. Doordat je samen sport raak je sneller in vorm en houd je het langer en makkelijker vol.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.