Samenwerking fysio Lunteren in de regio Ede

WellActief, sportschool Lunteren, is als enige in de omgeving van Ede, Barneveld, Ederveen en Lunteren gecertificeerd Preventiecentrum. Wij bieden Medisch Fitness aan in Lunteren en hebben wij gecertificeerde NAH (niet aangeboren hersenletsel) trainers. Vaak overleggen wij, bij Medisch Fitness, met een behandelend arts of (fysio)therapeut. Wij zetten medisch fitness in voor revalidatie en als voortraject voor fysio of als opvolging van fysiotherapie Lunteren, Ede of Barneveld.

Wij raden ook Medisch Fitness aan in ons centrum bij rug- knie en schouderklachten. Met name als voorbereiding op een operatie of als je uitbehandeld bent bij fysio Lunteren. Samen met jouw trainer blijf je werken aan sterke spieren en kun je herhaling van klachten voorkomen.

Bij hart- en vaatziekten, hoge bloedruk of hoog cholesterol, overgewicht en diabetes, kun je naast fysio Lunteren of medisch fitness Lunteren kiezen voor ons speciale leefstijl programma Boost. Dan ga je goed van start én voor een goed resultaat.

Wij werken samen met (fysio)therapeuten in de regio Lunteren, Ede, Barneveld en Ederveen, Gelderse Vallei regio Ede en Norschoten Barneveld.

Heb je een klacht of aandoening (blessures, gewrichtsklachten, spierklachten) waarvoor nader onderzoek door ons wordt geadviseerd, dan kun je elke maandavond terecht op ons fysio (sport)spreekuur gegeven door Therapeutisch Centrum Lunteren.

Als fysiotherapie nodig is dan word je behandeld in Therapeutisch Centrum Lunteren. Hoeveel behandelingen je krijgt ligt aan de klacht. Vaak kun je na een paar behandelingen, in overleg met onze medisch fitness trainer, jouw fitnessprogramma weer vervolgen.

Met medisch fitness Lunteren in samenwerking met fysiotherapie Lunteren ben je verzekerd van de juiste aanpak voor jouw lichamelijke klacht of blessure. In overleg met ons voorkom je eventuele onnodige fysio behandelingen en kun je deze behandelingen gebruiken als het echt nodig is.

Ben je doorverwezen om te trainen voor revalidatie of heb je een aandoening of lichamelijk klacht? Maak dan met ons een afspraak.