Preventiecentrum

Sporten en bewegen omdat je te zwaar bent en wilt afvallen onder begeleiding, of omdat je (pre)diabetes, niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een andere chronische aandoening hebt.

Onze sportschool in Lunteren is het enige NL Actief Preventiecentrum in de omgeving van Lunteren, Ede en Barneveld.

Je kunt bij ons sporten op maat, met instructeurs en personal trainers die zijn opgeleid om je veilig en effectief te trainen.

BEWEGEN BIJ ZIEKTE OF AANDOENING

Steeds meer mensen willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals, denk aan fysio en diëtisten in Lunteren, adviseren mensen daarom steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Deze mensen worden doorverwezen naar een fitnesscentrum die de juiste zorg kan leveren en waar de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

VEILIG SPORTEN en EFFECTIEF BEWEGEN

Waar vind je een veilige sportomgeving waar je op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht, NAH of een chronische aandoening? Je bent bij ons in goede handen. Wij, Fitnesscentrum WellActief Beweeg en Adviescentrum in Lunteren, zijn een gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Een NL Actief Preventiecentrum is een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld door NL Actief en garandeert in ieder geval: Geprotocolleerde begeleiding van klanten met niet aangeboren hersenletsel door speciaal opgeleide bewegingsdeskundigen binnen het project Meet Me @ The Gym, ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation Deze begeleiding vindt (met name) buiten de zorg plaats omdat het gaat om mensen die uitbehandeld zijn.

Wij zijn een betrouwbare partner bij doorverwijzingen uit eerstelijnszorg, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten en fysiotherapeuten in de omgeving van Lunteren. Uitstekende samenwerking met specialisten, patiëntenverenigingen en zorginstellingen in de nabijheid van het betreffende centrum.