Bio Circuit training Lunteren

Een complete en unieke circuit training bij WellActief

Wil jij starten met fitness in Lunteren? Je fit en vitaal voelen? Maar heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Dan is het Biocircuit van sportschool WellActief in Lunteren de oplossing!

Krachttraining én cardio fitness, sterker worden, gewicht verliezen, conditie opbouwen, gezond ouder worden of revalidatie. Verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaard aanpak bestaat niet.

Het Biocircuit bij sportschool WellActief in Lunteren biedt krachttraining en cardio fitness op maat waarmee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. Deze unieke technologie is niet te vergelijken met eGym of Milon Cirkel of andere cirkel. Deze circuit training is uniek in de regio (Lunteren, Barneveld, Ederveen).

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het biocircuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Samen met de biocircuit coach kies je een fitness programma die gebaseerd is op jouw wensen en doelen. Voor de beginnende, gemiddelde, gevorderde of (top)sporter maken we altijd een programma op maat.

Waarom BIOCIRCUIT?

 • Doorlopende training voor maximale efficiëntie
 • Geen kans op fouten: begeleiding door (slimme)toestellen en altijd door een Biocircuit coach
 • Toestellen die jou kennen en zich aanpassen aan jou
 • Een effectieve training in slechts 30 minuten

Voordelen ten opzichte van eGym en Milon cirkel of andere cirkel

 • Eén login met je sleutel: beginnen is snel en simpel
 • 12 toestellen zowel krachttraining en cardio fitness
 • Toestellen zijn apart in te stellen door trainer (revalidatie, op maat gemaakt programma).
 • Biomechanica (dit moet je zelf ervaren)

Hoe het werkt?

Inloggen op de centrale zuil met je telefoon of persoonlijke sleutel

 1. Het programma zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen en leidt je naar het eerste station
 2. Jouw instellingen en trainingsschema is door de biocircuit coach bij de 1e training ingesteld en staan klaar op elk station
 3. Na een half uur heb je lekker getraind en zijn jouw trainingsresultaten opgeslagen. Bijkomen en gezellig bijpraten kan dan aan de bar onder het genot van een vers bakje koffie of thee

Wil het biocircuit Gratis testen? Vraag dan NU je gratis proeftraining aan door hieronder je gegevens in te vullen.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BIO CIRCUIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining op het Bio Circuit bij WellActief, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.